×

Връщане и замяна 

Всеки продукт закупен от 60 SECONDS може да бъде върнат или заменен при определени условия в рамките на 14 дни ( по ЗЗП ).

Може да върнете или замените продукт без основателна причина в рамките на 14 дни само ако продукта е в същото състояние в което е получен ( няма следи от носене,продукта не е повреден или не е нарушен цялостният му вид).Пълни условия прочетете по-долу.

Върнатия продукт може да бъде изплатен изцяло  или да бъде заменен с друг на същата или различна цена като разликата се доплаща от ваша страна или се изплаща от наша страна.

Транспортните разходи при връщане или замяна се поемат от купувача.

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ

  1.       Продукта не трябва да бъде използван или носен (при часовниците с кожена каишка, дори и след 1 час носене остават следи от употреба на каишката. При тези условия часовникът няма да може да бъде върнат или заменен) 
  2.       Продукта трябва да е в състоянието в което е получен с всички придружаващи го етиките,опаковки, гаранционна карта и кутия на марката.
  3.       Не се приемат продукти които са изтървани,надраскани,счупени,с липсващи части, с нарушено покритие, или всякакви умишлени или не умишлени въздействия върху часовника които допринасят за повредата му или нарушават вида в който е получен продуктът.
  4.     Всички продукти изпращаме с опция за преглед и тест преди плащане. Ако желаете да върнете продукт е необходимо да ни го изпратите отново с опция за преглед и тест за да се уверим че продуктът отговаря на гореспоменатите условия.Пратки изпратени без опция за преглед и тест ще бъдат отказани или оставени без последствия.

След изтичане на 14 дневния срок от датата на закупуване на продукта той вече не може да бъде върнат без основателна причина.Тогава започва да тече гаранционен срок през който продуктът може да бъдат върнати за ремонт ако отговаря на гаранционните условия.

Транспортните разходи при връщане за ремонт се поемат от купувача.

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

  1.       Гаранцията започва да тече от датата на закупуване на продукта и завършва след изтичане на гаранционния срок.
  2.       При повреда часовникът се изпраща задължително с гаранционната карта, като транспортните разходи се поемат от купувача.
  3.       В двудневен срок (или по-малко) след получаване на часовника ще установим повредата и ще Ви уведомим за нея. Максималния срок за изпълнение на ремонтните дейности е 30 работни дни (по ЗЗП).
  4.      Само ако повредата е неотстранима,часовникът се заменя с нов или се връщат парите за него.

Гаранцията важи само за механизма на часовника!

Гаранцията не важи в случай на:

-          Повреди, износване, одраскване или удари по : корпуса (касата), стъклото, каишката или верижката и закопчалката на часовника;

-          При изтърване, изпускане, счупване или всякакви умишлени или не умишлени въздействия върху часовника които допринасят за повредата му;

-          Водоустойчивостта не е обект на гаранция поради невъзможността да се докаже на какви условия е поставен часовникът в момента на пропускане на вода;

-          При повреди в следствие на ремонтни дейности извършени от трети лица;

-          Не разбирането на функциите на часовника и не умелото боравене с тях не е дефект или повреда на часовника;

-          Гаранцията не важи след изтичане на гаранционния срок !

Както при нас така и при всеки гаранционен сервиз водоустойчивостта не се покрива от гаранцията поради невъзможността да се докаже на какви условия е поставен часовникът в момента на пропускане на вода. Ако докато часовникът е мокър или е под вода и се натисне дори и леко или неумишлено някой от бутоните на часовника той ще пропусне вода. Ако часовникът се подложи на силна струя с вада от към бутоните (като тази на чешмата) се създава пиково налягане много по високо от това часовникът да е потопен във вода и тогава е възможно часовникът да пропусне вода. 

Съвет: Часовниците с кожени каишки не е препоръчително да се мокрят понеже естествената кожа има свойството да се деформира и амортизира много по-бързо когато се мокри ежедневно. Това се отнася за всички часовници с каишки от естествена кожа без значение от марката или ценовият им клас.  

Водоустойчивостта зададена от производителя е препоръчителна а не гарантирана поради невъзможността да се докажат условията на които е поставен часовникът в момента на пропускане на вода.

 

Ако желаете да върнете продукт задължително се свържете с нас на посочения телефон.

 

Върнатите продукти се изпращат до:

60 СЕКУНДИ ЕООД.

Телефон: 0883 358 590

МЕНЮ