×

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

  1.       Гаранцията започва да тече от датата на закупуване на продукта и завършва след изтичане на гаранционния срок.
  2.       При повреда часовникът се изпраща задължително с гаранционната карта, като транспортните разходи се поемат от купувача.
  3.       В двудневен срок (или по-малко) след получаване на часовника ще установим повредата и ще Ви уведомим за нея. Максималния срок за изпълнение на ремонтните дейности е 30 работни дни (по ЗЗП).
  4.      Само ако повредата е неотстранима,часовникът се заменя с нов или се връщат парите за него.

Гаранцията важи само за механизма на часовника!

Гаранцията не важи в случай на:

-          Повреди, износване, одраскване или удари по : корпуса (касата), стъклото, каишката или верижката и закопчалката на часовника;

-          При изтърване, изпускане, счупване или всякакви умишлени или не умишлени въздействия върху часовника които допринасят за повредата му;

-          Водоустойчивостта не е обект на гаранция поради невъзможността да се докаже на какви условия е поставен часовникът в момента на пропускане на вода;

-          При повреди в следствие на ремонтни дейности извършени от трети лица;

-          Не разбирането на функциите на часовника и не умелото боравене с тях не е дефект или повреда на часовника;

-          Гаранцията не важи след изтичане на гаранционния срок !

Както при нас така и при всеки гаранционен сервиз водоустойчивостта не се покрива от гаранцията поради невъзможността да се докаже на какви условия е поставен часовникът в момента на пропускане на вода. Ако докато часовникът е мокър или е под вода и се натисне дори и леко или неумишлено някой от бутоните на часовника той ще пропусне вода. Ако часовникът се подложи на силна струя с вада от към бутоните (като тази на чешмата) се създава пиково налягане много по високо от това часовникът да е потопен във вода и тогава е възможно часовникът да пропусне вода. 

Съвет: Часовниците с кожени каишки не е препоръчително да се мокрят понеже естествената кожа има свойството да се деформира и амортизира много по-бързо когато се мокри ежедневно. Това се отнася за всички часовници с каишки от естествена кожа без значение от марката или ценовият им клас.  

Водоустойчивостта зададена от производителя е препоръчителна а не гарантирана поради невъзможността да се докажат условията на които е поставен часовникът в момента на пропускане на вода.

 

Ако желаете да върнете продукт задължително се свържете с нас на посочения телефон.

 

Върнатите продукти се изпращат до:

60 СЕКУНДИ ЕООД.

Телефон: 0883 358 590

МЕНЮ