×

Сайта 60 SECONDS.BG е част от дружеството 60 СЕКУНДИ ЕООД и неговите партньори с основна дейност продажба и дистрибуцията на дамски и мъжки часовници.

От повече от 6 години ние предлагаме атрактивни часовници на известни марки и на други, тепърва налагащи се на пазара. 60 СЕКУНДИ ЕООД е оторизиран търговец на всички марки които предлага. С много труд и усилие ние съумяхме да постигнем най-оптималната комбинация от високо качество на изключително добра цена. Учтивото отношение, разбирането и коректността играе ключова роля за нашия успех ! За да бъдем крачка пред всички останали непрекъснато предлагаме нови и атрактивни продукти и държим на любезното и приятелско отношение към всеки наш клиент. Винаги се стремим да бъдем максимално коректни с нашите клиенти и да отговаряме на очакванията им.

Младият и амбициозен екип на 60 SECONDS има за основен приоритет да отговаря винаги на потребителското търсене като предоставя на клиентите си отлично и бързо обслужване и богат асортимент от модерни и качествени продукти.

За нас всеки доволен клиент е наша удовлетвореност.

МЕНЮ