×

За нас

Добре дошли в 60Seconds.bg – водещият онлайн магазин за висококачествени часовници и бижута. Сайтът 60seconds.bg е част от дружеството 60 СЕКУНДИ ЕООД (ЕИК 203225350), специализирано в продажбата и дистрибуцията на дамски и мъжки часовници и бижута.

Нашата мисия

Нашата мисия е да предоставяме на клиентите си най-доброто съчетание от качество, стил и достъпност. Стремим се да предлагаме не само продукти, но и цялостно изживяване при пазаруването.

Нашата история

Създадени през 2014 година, ние сме на пазара вече над 10 години и имаме над 15,000 доволни клиенти. През годините получихме хиляди положителни коментари и изградихме голяма база от фенове в социалните медии, което свидетелства за удовлетворението на нашите клиенти. Започнахме с желанието да направим качествените часовници достъпни за всеки. Впоследствие развихме нашия асортимент и включихме внимателно подбрани бижута, за да удовлетворим всяко желание.

Нашите продукти

Всички продукти, които предлагаме, са 100% оригинални, като 60 СЕКУНДИ ЕООД е оторизиран представител на всички марки, които предлага. Ще получите всеки часовник с подписана и подпечатана гаранционна карта, придружена от касова бележка, както и с оригинална кутия и подаръчна торбичка на марката. Всички продукти изпращаме с опция за преглед и тест преди плащане, за да може сами да се убедите в качеството и перфектната изработка на нашите продукти.

Подбираме внимателно всеки продукт в нашия каталог, за да гарантираме, че предлагаме само най-доброто на нашите клиенти. Вярваме, че всеки часовник и бижу трябва да бъде отражение на личния стил и индивидуалност. Нашите продукти се отличават с високо качество и достъпни цени.

Сертифициран гаранционен сервиз

Ние разполагаме със собствен сертифициран гаранционен сервиз, който осигурява бърза и адекватна реакция при всякакви нужди на клиентите ни. До сега не сме оставили неразрешен проблем и се стремим всички клиенти да са удовлетворени от извършените поправки и ремонти. В нашия гаранционен сервиз работят часовникари с дългогодишен опит, което гарантира висококачествено обслужване и професионални резултати. Всяка покупка от нас е подкрепена от грижа и внимание към детайлите, което ни прави надежден партньор за вашите нужди.

Клиентска удовлетвореност

Вашето удовлетворение е нашият приоритет. Затова предлагаме качествени продукти на достъпни цени, бърза доставка, лесни опции за връщане и отлично обслужване на клиентите.

Благодарим Ви, че избрахте 60Seconds.bg. Очакваме с нетърпение да Ви помогнем да намерите идеалния аксесоар за Вас или Вашите близки!

За контакти:

Фирма: 60 СЕКУНДИ ЕООД
ЕИК: 203225350
МОЛ: Димо Козалиев

Телефон: +359 883 358 590
Имейл: [email protected]

Адреси:

  • Административен офис и склад - гр. Пловдив, ул. Димо Хаджимов 4
  • Административен офис и склад - гр. Димитровград, ул. Цар Борис 7

Важно!
Към момента на посочените адреси се намират нашите административни офиси и складове за обслужване на клиенти и поръчки. Моля, имайте предвид, че това НЕ Е физически магазин и в него няма изложени модели. Не посрещаме клиенти на посочените адреси.

Онлайн поръчки могат да се правят 24/7, като се обработват на текущия или следващ работен ден в зависимост от часа на поръчката. Винаги изпращаме всички продукти с опция за преглед и тест преди плащане. След всяка поръчка правим контролно обаждане за потвърждение на поръчката, моля, имайте предвид, че непотвърдени поръчки няма да бъдат изпратени.

МЕНЮ