×

Как да поръчам ?

На тази страница ще ви запознаем с функционалните възможности при различните начини за поръчка.

Всеки посетител може да направи поръчка в нашия сайт спазвайки общите правила и  следвайки нужните стъпки. В сайта може да се поръчва чрез 3 метода: Чрез попълване на бързата форма за поръчки отстрани на всеки продукт, по телефона и използвайки потребителската кошница като регистриран потребител или като гост.

Всеки един от начините има предимства затова е въпрос на лична преценка. За да улесним избора ви ще ви представим различните начини за поръчка.

По Телефона: 0883 358 590

Това е сравнително най-лесния и най-удобен за клиентите начин за поръчка. Плюсовете са бързина при поръчка и никакъв ангажимент за регистрация и попълване на онлайн форми.

Нужно е след като осъществите контакт с нашия оператор да заявите какъв продукт желаете да закупите, като ориентир ползвайте каталожния номер тъй като той е уникален и няма опасност за поръчка на продукт с подобно описание. Възможно е избрания от вас продукт да се предлага в различни вариации като  цвят  или друг критерий, за което трябва да кажете на нашия оператор коя от разновидностите сте избрали.

След като бъде уточнено дали продукта може да ви бъде изпратен трябва да кажете на нашия служител как желаете да получите избрания продукт и да ги информирате за адреса на доставка (личен адрес или офис на куриерска фирма) и вашите имена като тези данни са необходими за съставяне на товaрителница за вашата поръчка.

Форма за Бърза Поръчка.

За да ви улесним максимално и да ви спестим време сме създали форма за бърза поръчка, която се намира на лесно и удобно място отстрани на всеки продукт (Бутона "Бърза поръчка"). За да направите поръчка чрез тази форма е нужно само да попълните полетата, а именно те са :

-          Име: попълнете две имена (собствено и фамилно)

-          E-mail: Въведете вашия имейл, на него ще получите данни за поръчката Ви .

-          Телефон: Важно е да ни предоставите валиден телефон на получателя на поръчката ви. На този телефон куриерската фирма ще ви изпрати уведомителен SMS  при пристигане на пратката ви в офис или куриера ще ви се обади преди да достави пратката ако доставката е до личен адрес.

-          Адрес: Тук попълнете личен адрес на които да ви доставят пратката или адрес на офис на куриерската фирма от който да си вземете пратката. Ако изберете даоставката да е до личен адрес напишете: град, улица, блок № или къща №  и вход. Ако предпочитате доставката да е до офис на Еконт напишете: град, адрес на офиса или наименованието му.

След като попълните полетата и натиснете бутона „ПОРЪЧАЙ”  вашата поръчка ще бъде приета. Не е задължително да получите контролно обаждане от наш служител след това, ще се свържем с вас по телефона само ако има неясноти по поръчката ви .

Като Гост

Този тип поръчка е удобен, ако искате поръчката ви да не е обвързана с онлайн магазина, чрез регистрация. Разбира се тук трябва да бъдат посочени данни с които да може да бъде изпълнена коректно вашата поръчка. Недостатъка при този тип пазаруване е, че ако след време желаете пак да поръчате от магазина ни ще трябва отново да попълвате формата за вашите данни за доставка

Като Регистриран потребител

Това е най-дългия начин за поръчка, но предимството е че при повторно пазаруване не е нужно да се попълват полета за адрес и данни за потребителя нужни за осъществяване на доставка.

Личните данни които ще ни предоставите са изисквани от куриерската фирма и са ни нужни за съставяне на товарителница за вашата поръчка. Ние се задължаваме да не предоставяме вашите данни на трети лица !

Ако изпитвате затруднения при регистрацията или при поръчката на даден продукт не се колебайте да ни пишете или се обадете на телефона ни за обслужване на клиенти.

МЕНЮ