Възможности и правила за доставка.

Нашите доставки се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС в рамките на 1-2 работни дни в зависимост от това, кога е направена поръчката и какъв е графика за доставки на куриерската компания.

Изпращеме всички продукти с опция за преглед и тест преди плащане .

Поръчки направени до 14.00 часа се обработват и изпращат на същия ден.

Поръчки направени в събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник.

Цената на доставката е безплатна до офис на еконт, а до личен адрес на клиента – 5лв. Цената на доставката до личен адрес се  поема от купувача и не е включена в цената на продуктите.

Може да изберете между два варианта на доставка: до офис на еконт или до личен адрес.

Доставка до офис на Еконт Експрес

Доставката до офис на еконт е безплатна и отнема 1 работен ден. Ако направите поръчка преди 14.00 часа поръчката ви ще бъде обработена и изпратена в същия ден и вие ще може да си получите пратката на следващия ден от офиса на еконт, който сте посочили при поръчката си. Ако направите поръчка след 14.00 часа тя ще бъде обработена и изпратена на следващия ден и вие ще може да си вземете пратката на по следващия ден. Поръчка направена в Петък до 14.00 часа ще бъде обработена и изпратена на същия ден и вие ще може да си получите пратката в събота до 13.00 часа (Работното време на Еконт в събота е до 13:00).  

Доставка до личен адрес

Доставката до личен адрес е на цена 5лв. като тя се заплаща от купувача. Доставката до личен адрес също отнема един ден ако е до населено място в което има офис на еконт (в градовете). Така ако поръчката ви е направена преди 14.00 часа ще бъде обработена и изпратена в същия ден и куриера ще ви я достави на следващия ден до обяд. Ако поръчката е направена след 14.00 часа тя ще бъде обработена и изпратена на следващия ден и куриерът ще ви я достави на по следващия ден до обяд.  В селата или други отдалечени места от града пратките се доставят според графика за разнос на куриерската фирма (обикновенно отнема 1-3 работни дни. ) Часа за разнос се определя от личния дневен график на куриерът и ние не можем да влиям на това. Обикновено куриерите разнасят пратките от 09.00 часа до 14.00 часа.

Цената на достваката до офис на еконт е безплатна и е с включена опция за преглед и тест преди плащане на продукта!

Важно! Ако след преглед на прудукта, клиента не желае да получи пратката е необходимо да заплати само цената на доставката за връщане (около 3-4лв.). 

Работно време на офисите на еконт (с изключение на централните офиси и такива със специален режим)

Понеделник – Петък: от 09.00 часа до 18.00 часа.

Събота: от 09.00 часа до 13.00 часа.

Куриерите разнасят пратки от Понеделник до Петък (обикновено до 14:00 часа). Ако желаете пратката да бъде доставена от куриер до личен адрес в събота цената на доставката се оскъпява с 2,50 лв. До офис на еконт цената на доставка не се променя.

Всеки един поръчан продукт може да бъде върнат, ако бъдат спазени всички Общи правила на сайта. 

МЕНЮ