Възможности и правила за доставка.

Нашите доставки се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС в рамките на 1-2 работни дни в зависимост от това, кога е направена поръчката и какъв е графика за доставки на куриерската компания.

Изпращеме всички продукти с опция за преглед и тест преди плащане .

Поръчки направени до 14.00 часа се обработват и изпращат на същия ден.

Поръчки направени в събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник.

Цената на доставката е безплатна до офис на еконт, а до личен адрес на клиента – 5лв. Цената на доставката до личен адрес се  поема от купувача и не е включена в цената на продуктите.

Може да изберете между два варианта на доставка: до офис на еконт или до личен адрес.

Доставка до офис на Еконт Експрес

Доставката до офис на еконт е безплатна и отнема 1 работен ден. Ако направите поръчка преди 14.00 часа поръчката ви ще бъде обработена и изпратена в същия ден и вие ще може да си получите пратката на следващия ден от офиса на еконт, който сте посочили при поръчката си. Ако направите поръчка след 14.00 часа тя ще бъде обработена и изпратена на следващия ден и вие ще може да си вземете пратката на по следващия ден. Поръчка направена в Петък до 14.00 часа ще бъде обработена и изпратена на същия ден и вие ще може да си получите пратката в събота до 13.00 часа (Работното време на Еконт в събота е до 13:00).  

Доставка до личен адрес

Доставката до личен адрес е на цена 5лв. като тя се заплаща от купувача. Доставката до личен адрес също отнема един ден ако е до населено място в което има офис на еконт (в градовете). Така ако поръчката ви е направена преди 14.00 часа ще бъде обработена и изпратена в същия ден и куриера ще ви я достави на следващия ден до обяд. Ако поръчката е направена след 14.00 часа тя ще бъде обработена и изпратена на следващия ден и куриерът ще ви я достави на по следващия ден до обяд.  В селата или други отдалечени места от града пратките се доставят според графика за разнос на куриерската фирма (обикновенно отнема 1-3 работни дни. ) Часа за разнос се определя от личния дневен график на куриерът и ние не можем да влиям на това. Обикновено куриерите разнасят пратките от 09.00 часа до 14.00 часа.

Цената на достваката до офис на еконт е безплатна и е с включена опция за преглед и тест преди плащане на продукта!

Важно! Ако след преглед на прудукта, клиента не желае да получи пратката е необходимо да заплати само цената на доставката за връщане (около 3-4лв.). 

Работно време на офисите на еконт (с изключение на централните офиси и такива със специален режим)

Понеделник – Петък: от 09.00 часа до 18.00 часа.

Събота: от 09.00 часа до 13.00 часа.

Куриерите разнасят пратки от Понеделник до Петък (обикновено до 14:00 часа). Ако желаете пратката да бъде доставена от куриер до личен адрес в събота цената на доставката се оскъпява с 2,50 лв. До офис на еконт цената на доставка не се променя.

Всеки един поръчан продукт може да бъде върнат, ако бъдат спазени всички Общи правила на сайта. 

Menu

Създай профил за да запазиш любимите си продукти.

Sign in

Създайте профил за да използвате списък с желани продукти.

Sign in